Nuestra web utiliza cookies para facilitar y mejorar la experiencia de navegación. Si sigues navegando por nuestra web, entendemos que aceptas el uso de nuestros cookies. Política de cookies Cerrar

  • Inici
  • Política de privacitat

Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

RESPONSABLE

De conformitat amb allò que estableix el Reglament General (UE) 2016/679 de Protecció de dades i la Llei Orgánica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantíes dels drets digitals, li informem que les dades personals facilitades a través dels formularis, així com la seva adreça de correu electrònic,  han estat incloses a un tractament titularitat  de AJUNTAMENT DE CAMBRILS, [d’ara endavant AJUNTAMENT DE CAMBRILS], amb  domicili social a la Plaça de l’Ajuntament, 4 - 43850 CAMBRILS, NIF P43038001, és l’encarregada de la gestió i funcionament del lloc Web esmentat anteriorment.


E-mail oac@cambrils.org, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviament d’informació relacionada amb els serveis que ofereix AJUNTAMENT DE CAMBRILS.


S’informa que les dades poden ser utilitzades per l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol mitjà, relatius a altres serveis de la nostra empresa que puguin ser del seu interès. Si bé  podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça dpd@cambrils.org indicant a l'assumpte 'BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ'.

 

Així mateix, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, cancel·lació, oposició,  portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça : Plaça de l’Ajuntament, 4 - 43850 CAMBRILS o bé enviant-ho per correu electrònic a dpd@cambrils.org i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l'assumpte 'PROTECCIÓ DE DADES'.

POLÍTICA

AJUNTAMENT DE CAMBRILS està especialment sensibilitzada en la protecció de les dades dels usuaris dels serveis als quals s'accedeix a través del lloc Web. Mitjançant la present Política de Privacitat s’informa als usuaris de joventutcambrils.cat del tractament i usos als quals se sotmeten les dades personals que es recapten en la web mitjançant la informació addicional, amb la finalitat de que decideixin, lliure i voluntàriament, si desitgen facilitar la informació sol·licitada.

MESURES DE SEGURETAT

Finalment s'informa que AJUNTAMENT DE CAMBRILS,  ha adoptat en el sistema d'informació les mesures tècniques i organitzatives adequades, a fi de garantir la seguretat i confidencialitat de les dades emmagatzemades, evitant així, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat; tenint en compte l'estat de la tècnica, els costos d'aplicació, i la naturalesa, l'abast, el context i les finalitats del tractament, així com riscos de probabilitat i gravetat variables associades a cadascun dels tractaments.

DRETS DELS USUARIS

L'interessat de les dades personals en tot cas podrà exercitar els drets que li assisteixen, d'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades i del Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garanties dels drets digitals, i que són:

 

A.- El dret d'accés, a exercitar amb periodicitat anual, excepte interès legítim acreditat. En exercitar el dret d'accés, l'interessat podrà optar pels següents sistemes de consulta del fitxer:

- l'enviament d'un correu electrònic a: dpd@cambrils.org.

- comunicació per escrit dirigida a: AJUNTAMENT DE CAMBRILS, Plaça de l’Ajuntament, 4 - 43850 CAMBRILS

AJUNTAMENT DE CAMBRILS  procedirà a notificar la seva decisió en el termini d'un mes. Si fos en sentit afirmatiu, l'interessat podrà accedir a la referida informació en el termini dels 10 dies següents a la seva notificació.

 

B.- El dret de rectificació i supresió podran ser exercitats, conformement a les següents previsions, sempre que l'interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments són inexactes, incomplets, inadequats o excessius. En aquest  cas, podrà exercitar-los a través d'algun dels mitjans anteriorment previstos.
AJUNTAMENT DE CAMBRILS, procedirà a la rectificació o cancel·lació dins dels 10 dies següents al de la recepció de la sol·licitud.

 

C.- El dret de oposició podrà ser exercitat, conformement a les següents previsions, sempre que l’interessat vulgui oposar-se al tractament de les seves dades personals tant per si les dades es tracten lícitament com per interès legítim o consentiment relatiu per finalitats publicitàries.

 

D.- El dret de portabilitat podrà ser exercitat, conformement a les següents previsions, sempre que l'interessat consideri que les dades recollides en els nostres tractaments, has de ser retornades al titular de les dades, o bé a un altre tercer (Encarregat de tractament).

 

E.- El dret de limitació del tractament podrà ser exercitat, prèviament el dret d’oposició al tractament de les seves dades, i que mentre no es resolgui el Dret d’oposició, es limiti el tractament de les mateixes.

CANVI DE NORMATIVA

AJUNTAMENT DE CAMBRILS, es reserva el dret de modificar la present política amb l'objecte d'adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials.. Tals canvis seran comunicats amb l'antelació que sigui necessària a la nostra pàgina Web, sense perjudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats quan aquest no es considerés atorgat conformement als termes de la present política.

Qualsevol dubte, pregunta o comentaris que pogués albergar amb referència a la present normativa, no dubti a consultar-les dirigint la seva comunicació sobre aquest tema a: oac@cambrils.org.

Preguntanos>